Ljung i radion

Måste lära mig hur podcasting fungerar. Helst innan den 2 februari för då startar programmet "Stil" med Susanne Ljung i P1. Jag gillar Susanne Ljung skarpt. Hon är duktig, rolig och otroligt fashion. Har varit på flera pressvisningar med henne och blir alltid alldeles stammig av awe när jag ser hennes alltid svarta kreationer.

- "Stil" ska handla om det provocerande ämnet mode och skönhet, men också livsstil, även det ett bespottat ord. Men vi kommer inte att göra det "så fixar du din stil-programmet", det ska mer handla om varför mode är så populärt. Jag gillar att krafsa under ytan, säger Ljung till TT Spektra.

Mumsfillibabba säger jag.

Nätshopping

Eftersom jag har gjort en galet tråkig intervju hela förmiddagen bestämde jag mig för att förgylla eftermiddagen med att beställa hem favoriter från La Redoute, H&M och - ve och fasa! - Ellos. Ellos har, faktiskt, skärpt till sig en smula. De fula massproducerade t-shirtsen i omöjliga färger finns så klart kvar men här finns också en hel del guldkorn. Som den här bikinin till exempel, jag har saknat en bandeau-bh i min samling. Fast jag beställde den marina i vit/blå.



De här ligger också i ett paket, på väg hem till mig.

         

Rosa klänning från H&M, beige blus från La Redoute och silverballerina från La Redoute.


I heart La Redoute

Igår kväll låg jag förresten och "ooh"-ade och "aah!"-ade mig igenom La Redoutes nya katalog för vår/sommar 2007. Där finns en hel del saker som jag redan längtar efter att få ha på mig, bland annat silverballerinas, lackskor och härliga ballongklänningar. La Redoute är det bästa som finns när en stackars flicka inte har tid att åka sin årliga vårresa till Paris. Att blädda bland de färgglada bilderna känns nästans om att promenara på Le Bon Marché. Men bara nästan.

Gott Nytt År!

Har haft så mycket att göra att jag inte hunnit med. Men nu är datorn igång, Ipoden på laddning och nya kalendern från Ordning & Reda uppdaterad. Förutom att jag inte hunnit hitta ett snyggt kort att lägga i plastfickan som framsida. Var och kikade på Lagerhaus men hittade bara töntiga vykort med James Dean i någon hopplös Andy Warhol-anda. Har i och för sig fortfarande kvar silkespappret från H&M by Stella McCartney från förra året, det kanske vore en snygg variant?

Dagens gladaste nyhet är iallafall att Rachel Zoe's stilguide "Style from A to Zoe" från Warner Brooks verkar vara på gång. Vilken sträckläsare!